Wat wilt u allemaal weten over dieren?

Mijn dochter kwam onlangs huilend thuis en ik kon maar niet achterhalen wat er met haar aan de hand was. Zij was helemaal overstuur en ik meende even dat er iets vreselijks was gebeurd. Toen ze echter een beetje kalm geworden was, ben ik het gesprek met haar aangegaan en ik kreeg toen te horen dat zij helemaal in paniek was omdat zij een spreekbeurt moest houden over dieren. U kunt zich voorstellen dat ik toen al heel veel rustiger werd want dit kon nooit meer een heel groot drama worden, zo dacht ik. Ik ben toen gaan vragen waarom haar dat zo overstuur had gemaakt en toen vertelde ze mij dat zij niet gewoon even iets over dieren moest vertellen, maar dat zij over ‘neteldieren’ moest gaan vertellen. Toen snapte ik de paniek van mijn dochter al heel veel beter want ik weet zelf ook niet heel veel van dieren, laat staan dat ik weet wat neteldieren zijn. Ik wilde echter graag hulp bieden aan mijn dochter en ik heb haar toen aangeboden om samen op zoek te gaan naar informatie over dieren en dan in het bijzonder dus over neteldieren. Ik ben toen met haar achter de computer gaan zitten want het was de bedoeling dat zij alle info over dieren van het internet zouden halen. Het was namelijk ook een opdracht om te zorgen dat de kinderen leerden waar zij goede informatie konden vinden en waar zij maar beter niet zouden kunnen gaan zoeken. Ik heb toen gezien dat wanneer je veel over dieren wilt weten, je goed moet kijken waar je moet gaan zoeken omdat je heel snel verkeerde info vindt. Dat was niet de bedoeling want mijn dochter moest een goede spreekbeurt over dieren zien te houden en dus moesten wij ook goede sites zien te vinden. Ik heb uiteindelijk gezien dat wij naar de site dierenwiki.nl moesten gaan wanneer wij meer over dieren wilden weten. Sterker nog, wij hebben zelfs gezien dat je op deze pagina heel veel over neteldieren kunt vinden. Dat was precies wat wij nodig hadden.

Op deze site vindt u eindeloos veel informatie over dieren

Wij hebben de site dierenwiki.nl met heel veel plezier doorgenomen omdat wij gelijk in de gaten hadden dat wij hier echt heel interessante info konden vinden. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om een heel overzichtelijke pagina te maken waarop je gewoon heel goede info kunt vinden. Ook voor mijn dochter was de info over de dieren heel goed te begrijpen en zij heeft uiteindelijk een spreekbeurt kunnen geven waar je ‘u’ tegen zegt.

Wat wilt u graag weten?

Mocht u ook graag meer over dieren willen weten, dan kunt u:

  • Even naar de site dierenwiki.nl surfen
  • Uw dier opzoeken of gewoon even door de vele info bladeren
  • Lezen wat u hier allemaal aan interessante gegevens kunt vinden

Mijn dochter is nu regelmatig op deze site te vinden want zij vindt het heel leuk om steeds weer nieuwe info te lezen over het dierenrijk. Ik ben daarom blij dat wij wat begon als een drama, hebben weten om te buigen in een leuke nieuwe hobby voor mijn dochter.